Johannes van Dam:

Een van de beste afhaaladressen van Amsterdam

Parool 2009
lees artikel

Vragen over catering?

 

Ons assortiment

Basisgerechten
Nasi goreng
Bami goreng
Witte rijst
Lontong

Vleesgerechten
Daging smoor (rundvlees in zoete sojasaus)
Daging Bali (rundvlees in pittige balisaus)
Daging Rendang (pittig rundvlees met kokos)
Gule kambing (lamsvlees in gulesaus)
Ayam paniki (kipfilet in kokossaus)
Ayam bakar menado (kipfilet in pittige menadosaus)
Ayam roedjak (kipfilet in koriandersaus)
Ayam Terang Boelan (kippenborst/poot met ketjapsaus)
Saté ayam (kipsaté met pindasaus)
Saté kambing (lamssaté met zoete sojasaus)

Visgerechten
Pepesan makreel (pittige makreel uit de oven)
Tjoemi tjoemi (pittige inktvis)

Vegetarische gerechten
Kerengsan tahoe-tempe (tahoe-tempe in sojasaus)
Gado gado (groenten in pindasaus)
Oerap oerap (groenten met kokos)
Sajoer toemis (paksoy)
Sajoer lodeh (kool in kokossaus)
Sambal goreng boontjes (boontjes in sambalsaus)
Atjar koening (gele koolsalade in zuur)
Atjar ketimoen (komkommersalade in zuur)
Seroendeng (gebakken kokos met pinda’s)

Snacks/side dish
Sambal goreng telor (ei in gebakken sambalsaus)
Poki poki (aubergine uit de oven met een vulling van sambal en ei)
Lemper (rijst met een vulling van kip)
Risolles (gebakken pannekoekrollen met kipragout)
Kippastei
Pisang goreng (gebakken banaan)
Spekkoek (gekruiden laagjes cake)


vitrine  vitrine vlees